021.408.67.83 •

Sistem economic de termoizolație

DEKOTHERM ECONOMICDEKOTHERM ECONOMIC este un sistem de termoizolație a pereților care se aplică la exterior. Sistemul previne transferul energiei termice către zonele exterioare clădirii în timp ce punctul de îngheț rămâne în afara peretelui. Toate procesele în conexiune cu transferul energiei termice se realizează în interiorul sistemului de termoizolație, ceea ce asigură longevitatea componentelor clădirii - pereți, coloane, îmbinări, etc.

COMPONENȚA SISTEMULUI:

DEKOTHERM Polistiren EPS 80

Plăcile de polistiren au o rezistență la compresiune de 80 kPa, conductivitate termică de 0,038 w/mk și sunt detensionate și ignifugate.

A 8300 mortar destinat lipirii plăcilor de polistiren

Produs purverulent cu granulometrie controlată, pe bază de ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătățire a aderenței și plastifianți. În amestec cu apa, formează un mortar destinat lipirii plăcilor de polistiren expandat în interior sau exterior.

DekoMAX mortar destinat lipirii plăcilor din polistiren

Produs pulverulent cu granulometrie controlata pe baza de ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătățire a aderenței și plastificatori. În amestec cu apa formează un mortar destinat lipirii și armării plăcilor din polistiren expandat și extrudat.

Plasă din fibră de sticlă

Plasa din fibră de sticlă este folosită la realizarea stratului de armare peste care urmează să fie aplicată tencuiala decorativă.

Dibluri fixare polistiren

Pe lângă lipire, plăcile mai au nevoie şi de o fixare suplimentară în dibluri - în medie 6 buc/mp (4 în colțuri și 2 în câmp).

Profile și colțare pentru polistiren

În funcție de specificul lucrării pot fi necesare diferite profile și colțare: profil de soclu, profil de contact cu tâmplăria, profil de colț cu plasă, profil cu picurător.

VINAROM Grund pentru tencuială decorativă

În funcție de specificul lucrării pot fi necesare diferite profile și colțare: profil de soclu, profil de contact cu tâmplăria, profil de colț cu plasă, profil cu picurător.

Tencuială decorativă VINAROM

Produs peliculogen fabricat pe bază de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenți, materiale de umplutură și aditivi. Pelicula prezintă aspect mat și dur.

DEKO T8600 Tencuială de soclu

Produs peliculogen fabricat pe bază de dispersii de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi și particule de cuarț în diverse nuanțe destinat pentru protejarea și finisarea decorativă a suprafețelor interioare și exterioare din beton, glet de ipsos, zidărie și rigips.

Estimați consumul de material: calculator de consumEstimați consumul de material: calculator de consum