021.408.67.83 •

Sistem epoxy pentru adăposturi animale

SISTEM EPOXY PENTRU ADĂPOSTURI ANIMALEPardoseli epoxidice autonivelante în doi sau trei componenți, pe bază de rășini epoxidice de vâscozitate mică, fără conținut de solvenți, rezistente la urină de animale.VEZI DETALII

DEKO E 3111 Pardoseală epoxidică autonivelantă

Pardoseală epoxidică autonivelantă în doi componenți, pe bază de rașini epoxidice de vâscozitate mică, fără conținut de solvenți. Utilizată în constructii civile si industriale, în special la realizarea de pardoseli interioare cu autonivelare.

VEZI DETALII

DEKO L 3003 Lac amorsă

Un lac epoxidic fără solvent, bicomponent, incolor, reticulabil cu întăritor aminic, cu bună penetrare in suport. Se utilizeaza pentru inchiderea porilor betonului și crearea unui strat aderent pentru pardoselile epoxidice aplicabile ulterior (DEKO E 3100, DEKO E 3111) sau pentru realizarea mortarelor cu autonivelare prin amestecare cu nisip bine uscat.

VEZI DETALII

DEKO E 3311 Pardoseală epoxidică autonivelantă 3K

DEKO E 3311 este o pardoseală epoxidică autonivelantă în trei componenți, pe bază de rășini epoxidice de vâscozitate mică, fără conținut de solvenți.

VEZI DETALII

DEKO E 3110 Parodseală epoxidică texturată

DEKO E3110 este o pardoseală pe bază de rășină epoxidică fără conținut de solvent, autonivelantă, texturată, antiderapantă, cu aspect de coajă de portocală, în doi componenți.