021.408.67.83 •

Sistem epoxy pentru showroom-uri, SPA, hoteluri

SISTEM EPOXY PENTRU SHOWROOM-URI, SPA, HOTELURIPardoseli pe bază de rășină epoxidică cu vâscozitate mică, fără solvent. Se utilizează în domeniul construcțiilor civile și industriale, în special la realizarea de pardoseli transparente epoxidice interioare, cu autonivelare, cu aspect estetic plăcut, cu rezistență mare la uzură și medii chimice (ex: spitale, laboratoare, depozite, bucătării, școli, expoziții, magazine, garaje).VEZI DETALII

DEKO E 3112 Pardoseală epoxidică transparentă

Pardoseala pe baza de rasina epoxidica cu vascozitate mica, fara solvent. Se utilizeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, in special la realizarea de pardoseli transparente epoxidice interioare, cu autonivelare, cu aspect estetic placut, cu rezistenta mare la uzura si medii chimice (ex: spitale, laboratoare, depozite, bucatarii, scoli, expozitii, magazine, garaje).

VEZI DETALII

DEKO L 3000 Lac amorsă

Un produs de acoperire bicomponent, pe bază de rășini epoxidice cu masă moleculară medie și solvenți organici. Pentru protecția suprafețelor interioare din beton (pardoseli, piscine) expuse acțiunii detergenților, apei, intemperiilor, frigului, aburului, uleiurilor și hidrocarburilor alifatice. Se poate utiliza ca grund de îmbibare înaintea aplicării produsului DEKO E 3100 sau Deko E3111.