021.408.67.83 •

Sistem pentru beton și lemn

Sistem pentru beton și lemn

VEZI DETALII

DEKO E 5074 Email alchidic lucios

Este un produs pe bază de rășini alchidice, pigmenți, materiale de umplutură, aditivi specifici, solvenți organici. Pentru protecția și finisarea elementelor interioare și exterioare din lemn și metal, exploatate în condiții atmosferice normale.

VEZI DETALII

DEKO E 5072 Email alchidic satinat

Este un produs pe bază de rășini alchidice, pigmenți, materiale de umplutură, aditivi specifici, solvenți organici. Pentru protecția și finisarea elementelor interioare și exterioare din lemn și metal exploatate în condiții atmosferice normale.

VEZI DETALII

DEKO G 8500 Grund alb

Produs pe bază de dispersii apoase sintetice, materiale de umplutură și aditivi. Se utilizează ca strat de fond și de aderență în sistemul de protecție și finisare a suprafețelor minerale la interior: beton, tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var și de ipsos, zidării din cărămizi uzuale, BCA, azbociment, plăci de gips-carton sau a altor materiale de construcție.

VEZI DETALII

DEKO G 5047 FC Grund pentru lemn

Produs fabricat pe bază de rășină alchidică, solvenți organici, aditivi specifici și biocizi. Pentru protecția lemnului la interior și exterior împotriva putregaiului, a ciupercilor care colorează lemnul, mucegaiurilor, algelor, termitelor și a altor insecte care atacă lemnul. Se utilizează ca prim strat în sistem cu lacurile și emailurile alchidice.